• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 269
تعداد نظرات : 379
زمان آخرین مطلب : 4387روز قبل
داستان و حکایت
حضرت امام صادق(ع) فرمود: مردی نزد ابوذر آمد و پرسید: ای اباذر!
چرا ما مرگ را ناپسند و ناخوش داریم؟
گفت: زیرا شما دنیا را آباد کرده اید و آخرت را ویران ساخته اید و خوش ندارید که از جای آباد به منزل ویران بروید. از او پرسید: ورودمان را بر خداوند چگونه می بینی؟
گفت: اما نیکوکاران شما مانند مسافری است که به خانواده اش وارد می شود و بدکردار شما همچون بنده گریزانی که بر آقای خود برگردانده شود.
پرسید: حال ما را نزد خدا چگونه می بینی؟ گفت: کردارتان را بر قرآن عرضه کنید. خداوند می فرماید: همانا نیکان در قیامت در نعمت و بهشتند و همانا بدکاران در دوزخند(انفطار 13 و 14) آن مرد پرسید: پس رحمت الهی کجاست؟ گفت: رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است.
مرد پارسا گفت: اگر خداوند ذوالجلال فردا در صحرای محشر از من بپرسد که چه از راه آورده ای؟ خواهم گفت: از زندان با خود چه می آوند؟!
منبع: تشکر،احمد،مثل های نهج الفصاحه
يکشنبه 23/11/1390 - 18:0
اخبار


امام خامنه ای در دیدار جوانان ملت های اسلامی،قیام های اسلامی مسلمان را پدیده ای بسیار مبارک و بسیار مهم و مقدمه قیام علیه دیکتاتوری جهانی و شبکه فاسد و خبیث صهیونیسی و استکباری خواندند و تأکیدکردند در آفاق روشن این حرکت مبارک امت اسلامی به حول و قوه الهی بار دیگردر اوج عزت،استقلال و اقتدار قرار خواهد گرفت.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ایشان جوانان کشورهای اسلامی را حاملان بشارت های بزرگ برای آینده امت های اسلامی خواندند و افزودند بیداری جوانان سرتاسر جهان اسلام امید به بیداری عمومی ملت های مسلمان را افزایش داده است. امام خامنه ای تاریخ بشریت را بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی و در آستانه تحولی عظیم بر شمردند و تأکید کردند بشریت از همه مکاتب و ایدوئولوژی های مادی عبور کرده و در آغاز دوران جدیدی است که بزرگترین نشانه آن توجه ملت های به خدای متعال ،استمداد آن ها از قدرت لایزال الهی و اتکا به وحی است.
ایشان با اشاره به تسلط شبکه دیکتاتوری صهیونیست ها و قدرت های استکباری بر جهان افزودند قیام ملت های منطقه علیه دیکتاتوری وابسته،جزئی از مبارزه بشریت با دیکتاتوری جهانی صهیونیست ها است و جامعه جهانی از سیطره این دیکتاتوری خطرناک رها می شود و این تحول عظیم بر اساس وعده صادق پروردگار به آزادی ملت ها و حاکمیت ارزش های معنوی و الهی منجر خواهد شد.
امام خامنه ای با اشاره به کسانی که ممکن است پیروزی بر شبکه دیکتاتوری جهانی صهیونیست ها را غیر ممکن بدانند خاطرنشان کردند قبلاً نیز اگر کسی از پیروزی جوانان مومن حزب الله بر ارتش رژیم صهیونیسی سخن می گفت یا از ذلت طاغوت مصر و تحولات عجیب شمال آفریقا سخن می گفت خیلی ها باور نمی کردند همچنان که استقامت، پیروزی و پیشرفت جمهوری اسلامی نیز برای برخی ها قابل باور نبود اما قدرت پروردگار خود را در این پیروزی ها و تحولات شگرف نشان داد.
امام خامنه ای حضور هوشیارانه و استقامت ملت ها، در میدان را زمینه ساز تحقق بدون تردید نصرت اللهی خواندند و افزودند در پرتو تحقق وعده های پروردگار،صهیونیست ها ، شیطان بزرگ امریکا و قدت های استکباری،امروز در مقابل بیداری اسلام احساس ناتوانی می کنند و این احساس ضعف و شکست هر روز بیشتر خواهد شد.
ایشان افزودند تحول کشورهای اسلامی را آغاز راه نجات و سعادت برشمردند و افزودند مهم این است که پیروزی های بدست آمده را پایان راه ندانیم و با ادامه مجاهدت و تکیه بر عظم و اراده ملت ها و اتکا و حسن ظن به خدای قادر متعال مبارزه با زورگویان جهانی را ادامه دهیم.
ایشان با اشاره به پیشرفت های جمهوری اسلامی در عرصه هسته ای، زیست فناوری و... افزودند جوانان مومن این سرزمین در اوج ناباوری دشمن و به رغم همه کارشکنی های آنان به پیشرفت هایی دست یافتند که می تواند برای جوانان همه ملت های اسلامی درس آموز باشد.
امام خامنه ای با یادآوری تلاش مستبدان جهانی برای تلقین دو باور غلط به افکار عمومی ملت های مسلمان افزودند، دشمنان امت اسلامی با تزریق احساس ناتوانی و غیر قابل شکست بودن قدرت های جهانی حدود دو قرن است که این امت ها را عقب نگه داشته اند، اما امت اسلامی امروز بیدار شده و درک کرده است که هر دو تصور غلط است و ملت های مسلمان قادراند مجد و عظمت تمدن اسلامی را بار دیگر احیا کنند.
ایشان قرن حاضر را قرن اسلام و معنویت برشمردند و افزودن اسلام عقلانیت، معنویت و عدالت را همراه یکدیگر به ملت ها هدیه می دهد و تعالیم پروردگار بر اسلام عقلانیت و تفکر و تدبر، اسلام توکل بر خدا، اسلام جهاد و اسلام کار و اقدام تأکید می نماید.
ایشان با اشاره به تلاش استکبار برای جبران صدمات و ضربات ناشی از قیام ملت ها در مصر، تونس و لیبی و دیگر کشورهای اسلامی افزودند دشمن مشغول طراحی و توطئه است و ملت های اسلامی بخصوص جوانان که موتو ر بیداری اسلامی هستند باید با هوشیاری و مراقبت کامل و استفاده از تجربیات دیگران اجازه ندهند شبکه استبداد جهانی انقلاب ها را از آن ها برباید و راه های حال و آینده را منحرف کند.
ولی عزیز تجربه های سی و دو ساله جمهوری اسلامی را در مقابله با انواع توطئه های امریکا و دیگر دشمنان اسلام را یادآور شدند و افزودند مستکبران برای شکست جمهوری اسلامی هر کاری که از دستشان برآمده انجام داده اند اما تا کنون در همه مراحل از ملت ایران تودهنی خورده اند و از این به بعد نیز جز شکست و ناکامی چیزی نصیبشان نخواهد شد.
امام خامنه ای ایجاد اختلاف بین امت اسلامی را از جمله مکاید دشمنان خواندند و افزودند نهضت بیداری اسلامی شیعه و سنی نمی شناسد و پیروان همه مذاهب اسلامی با وحدت و همدلی در میدان مبارزه هستند.
ایشان با اشاره به اصول مشترک ملت های اسلامی فرمودند ملت های مسلمان با یکدیگر تمایزاتی نیز دارند که با توچه به تفاوت های تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی هیچ الگوی واحدی برای همه کشورهای اسلامی وجود ندارد اما مهم این است که همه با سیطره شیطانی صهیونیست ها وامریکایی ها مخالف اند و وجود غده سرطانی اسرائیل را برنمی تابند.
ایشان در ترسیم یک شاخص برای قضاوت درباره رویدادها و حوادث افزودند هر جا فعالیت و طرحی وجود دارد که به نفع اسرائیل و امریکاست، باید هوشیار باشیم و آن را حرکتی بیگانه و مخالف منافع ملت ها بدانیم و هر جا حرکتی اسلامی ، ضدصهیونیستی، ضد استکباری و ضد فساد هست همه ملت های اسلامی در تأیید و تقویت آن همراه و همدل خواند بود.
ایشان با اشاره به نمونه ای از تلاش های رسانه های جهانی برای منزوی کردن مردم بحرین افزودند رسانه های غربی و وابسته به غرب می خواهند با اختلاف افکنی و خط کشی می خواهند مسئله بحرین را شیعه و سنی کنند اما هیچ فرقی میان حرکت های بیداری اسلامی در کشورهای مختلف وجود ندارد.
امام امت توکل و حسن ظن به خدا و حفظ وحدت را رمز پیروزی دانستند و با استناد به فرمان پروردگار به پیامبردرباره استقامت و پایداری فرمودند امت اسلامی در پرتو این فرمان الهی بدون توقف راه خود را ادامه می دهد.ایشان آینده امت اسلامی را بسیار روشن برشمردند و با اشاره به امکانات انسانی،مادی و غیر مادی جهان اسلام تأکید کردند ملت های اسلامی با حفظ تفاوت ها وتمایز ها در زیر چتر واحد دعوت الی الله قرار دارند و جوانان مسلمان به اذن الهی روزگار مجد وعزت و اقتدار امت اسلامی را شاهد خواهند بود و این افتخارات عظیم را به نسل های بعد منتقل خواهند کرد.
*** اللهم احفظ قائدنا خامنه ای***

سه شنبه 11/11/1390 - 16:7
داستان و حکایت
یک مورچه در پی جمع کردن دانه های جو از کنار کندو عسل می گذشت. از بوی عسل دهانش آب افتاد ولی کندو بر بالای سنگی قرار داشت و هر چه سعی کرد از دیوار سنگی بالا رود و به کندو برسدنشد. هوس عسل او را به فریاد در آورد که ای مردم من عسل می خواهم هر کس مرا به کندوی عسل برساند من به او یک دانه جو خاهم داد. یک مورچه بالدار که رد هوا پرواز می کرد صدای مورچه را شنید و به او گفت مبادا بروی... کندو بسیار خطرناک است. مورچه گفت: بی خیال ، من می دانم چه باید کرد! بالدار گفت: آنجا نیش زنبور است!مورچه گفت: من از زنبور نمی ترسم من عسل می خواهم. بالدار گفت : عسل چسبناک است، دست و پایت گیر می کند.
مورچه گفت: اگر دست و پاگیر میکرد هیچکس عسل نمی خورد. بالدار گفت: خودت می دانی،ولی من تجربه دارم، به کندو رفتن برایت گران تمام می شود.
مورچه گفت: اگر می توانی مزدت را بگیر و مرا به کندو برسان واگر نه جوش زیادی نزن!
بالدار از این کار انصراف دارد ورفت.و مورچه دباره شروع به فریاد کرد. مگسی رسید و گفت: من به تو حق می دهم و تو را به آرزویت می رسانم.
مگس مورچه را اززمین بلند کرد و دم کندو گذاشت ورفت.مورچه خوشحال از حخوشبختی که حاصل شده پیش رفت تا رسید به حوضچه عسل و یک وقت دید دست و پایش به عسل چسبیده
مور را چون با عسل افتاد کار دست و پایش د عسل شد استوار
از تپیدن سست شد پیوند او دست و پا زد سخت تر شد بند او
باز فریاد کمک زد و این بار مورچه بالدار که از سفر برمی گشت به او کمک کرد و گفت:
نمی خواهم تو را سرزنش کنم اما هوس های زیادی مایه گرفتاری است.و سعی کن پیش از گرفتاری به نصحیت گوش کنی و از کسی که خیر خواه توست کمک بگیری!
پنج شنبه 6/11/1390 - 15:56
شعر و قطعات ادبی
                                 صدای تو سبزینه آن گیاهی است
که در انتهای صمیمیت حزن می روید
بیا. . .
بیا تا برایت بگویم
چه اندازه تنهایی من بزرگ است
و خاصیت عشق این است
در این کوچه هایی که تاریک است
من از حاصلضرب سرب و کبریت می ترسم
اگر کاشف سرب آمد
صدا کن مرا. . .
سهراب
پنج شنبه 6/11/1390 - 15:48
اهل بیت
. . . . نوبت امامت به امام حسن(ع) رسید و در همان وضعیت بود که آن حضرت نتوانست بیش از شش ماه دوام بیاورد. تنهای تنهایش گذاشتند.امام حسن(ع) می دانست اگر با همان عده معدود اصحاب و یاران خود با معاویه بجنگد و به شهادت برسد، انحطاط اخلاقی زیادی که بر خواص جامعه حاکم بود، نخواهد گذاشت که دنبال خون او را بگیرند! تبلیغات، پول و زرنگیهای معاویه، همه را تصرف خواهد کرد. و بعد از گذشت یکی- دو سال ، مردم خواهند گفت: امام حسن (ع) بیهوده در مقابل معاویه قد علم کرد.          
 
 
 
 
لذا با همه سختی ها ساخت و خود را به میدان شهادت نیانداخت؛ زیرا می دانست خونش هدر خواهد شد.
گاهی شهید شدن آسان تر از زنده ماندن است! حقا که چنین است! این نکته را اهل معنا و حکمت و دقت؛ خوب درک می کنند. گاهی زنده ماندن و زیستن و تلاش کردن در یک محیط ، به مراتب مشکل تر از کشته شدن و شهید شدن و به لقای خدا پیوستن است، امام حسن(ع) این مشکل را انتخاب کرد.
وضع آن زمان چنین بوده است. خواص تسلیم بودند و حاضر نمی شدند حرکتی کنند....
گزیده ای از بیانات امام خامنه ای در جمع فرماندهان لشکر 27 محمدرسول الله(ص)-20/3/1375

پنج شنبه 29/10/1390 - 16:3
اهل بیت
... روز رحلت پیغمبر و قبل از آن، روزهای بیماری آن حضرت، روزهای سختی برای مدینه بود، به ویژه با آن خصوصیاتی که اندکی قبل از رحلت پیغمبر پیش آمد.پیغمبر به مسجد آمد و روی منبر نشست
و فرمود: هر کس به گردن من حقی دارد آن حق را از من بگیرد.        
 
 
 
 
 
 
 
مردم شروع به گریه کردند و گفتند یا رسول الله! ما به گردن تو حق داشته باشیم؟؟! فرمود رسوایی پیش خدا سخت تر از رسوایی پیش شماست؛ اگر به گردن من حقی دارید،اگر از من طلبی دارید، بیایید و بگیرید تا به روز قیامت نیافتد.ببینید چه اخلاقی!
کیست که دارد این حرف را می زند؟
آن انسان والایی که جبرئیل به مصاحبت با او افتخار می کند؛ اما در عین حال با مردم شوخی نمی کند؛جدی می گوید تا مبادا در جایی به وسیله او، حقی از کسی ضایع شده باشد.
پیغمبر این مطلب را دو ، سه بار تکرار کرد.البته در تاریخ ماجراهایی را آورده اند که من خیلی نمی دانم کدامش و چقدر دقیق است؛ اما آن مطلبی که غالباً نقل کرده اند،این است، که یک نفر بلند شد و عرض کرد: یا رسول الله! من به گردن تو حقی دارم تویک وقت با ناقه از پهلوی من عبور کردی؛ من هم سوار بودم، تو هم سوار بودی. ناقه من نزدیک تو آمد و تو با عصا، هی کردی؛ ولی عصا به شکم من خورد و من از تو طلبکارم!
پیغمبر پیراهنش را بالا زد و گفت همین حالا بیا قصاص کن؛ نگذار به قیامت بیفتد. مردم حیرت زده نگاه می کردند و می گفتند آیا این مرد واقعا می خواهد قصاص کند؟
آیا دلش خواهد آمد؟ دیدند پیغمبر کسی را فرستاد تا از خانه همان چوب دستی را بیاورند. بعد فرمود: بیا بگیر و با همین چوب به شکم من بزن. آن مرد جلو آمد. مردم، همه مبهوت و متحیر و شرمنده از این که نکند این مرد بخواهد این کار را بکند، اما یک وقت دیدند او روی پای پیغمبر افتاد و شروع به بوسیدن تن وی کرد.گفت: یا رسول الله! من با مس بدن تو خودم را از آتش دوزخ نجات می دهم!
گزیده ای از بیانات امام خامنه ای در خطبه های نماز جمعه تهران-28/2/1380

پنج شنبه 29/10/1390 - 15:55
سياست
عملیات روانی اقداماتی در جهت تأثیر بر ذهن و عواطف آدمی برای ایجاد تغییر در رفتار او پا به پای رزم نظامی بلکه مقدم بر آن می باشد.عملیات روانی در دو جبهه حق و باطل در ابعاد گوناگون طرح ریزی و اجرا می شود و از آنجا که همواره نزاع بر سر حق و باطل وجود داشته و دارد، از این تاکتیک هر دو جبهه در جهت پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند.
 
 
 
 
 
 
عملیات روانی به فعالیت های برنامه ریزی شده روانی به منظور تأثیرگذاری بر نگرش ها و رفتار، جهت دستیابی به اهداف سیاسی و نظامی تعریف شده است. پیشینه عملیات روانی را باید در قرآن جستجو کرد.
در قرآن به طور صریح به داستان آدم و حوا و فر
یب آن ها توسط شیطان اشاره شده است. بنابر این نخستین کسی که عملیات روانی را برای دستیابی به اهداف خود و تأمین مقاصد به کار برد شیطان بود. او پیش از هبوط انسان به زمین و از ابتدای خلقت آدم در صدد گمراه ساختن وی بر آمد . بدین ترتیب عملیات روانی در ساحتی فرا زمانی و با سرپیچی ابلیس از دستور خداوند آغاز می شود و در سیر تدریجی تاریخ به ویژه در عصر انبیاء و ائمه معصومین ادامه می یابد.
در زمان پیامبر(ص) نیز عملیات روانی علیه ایشان در سه مقطع صورت گرفت:

1- عملیات روانی مشرکان در مکه
2- عملیات روانی یهودیان و مشرکان در هنگام تشکیل حکومت اسلامی
3- عملیات روانی یهودیان، منافقان و مشرکان در مدینه
در این سه مقطع دشمنان پیامبر از هر تلاشی برای رسیدن به مقاصد خود کوتاهی نکردند. اتهام به جنون ، شبهه افکنی و القای تردید ، اتهام به خیال پردازی، اتهام به منفعت طلبی، اتهام به سحر و... از جمله اقدامات روانی بود که آن ها علیه پیامبر انجام می دادند. پیامبر نیز در مقابل این جنگ روانی به بیان حقیقت و افشاگری و تقویت روحیه مسلمانان و بی اعتنایی به اتهامات آنان می پرداخت. این اقدامات در کنار جنگ و عملیات نظامی نیز ادامه داشت. پس از پیامبر حضرت زهرا(س) با سخنرانی خود در مسجد مدینه به مقابله با فعالیت های دشمن جهت کنار زدن علی (ع) از مسند خلافت، پرداخت. چرا که در ابتدای ظهور اسلام به دلیل نوظهور بودن و شور و هیجان مسلمین ، عملیات روانی دشمنان کاربرد مورد انتظار آنان را نداشت ولی با رحلت پیامبر منافقین و مشرکان با توجه به تجربه ای که از این شیوه جنگ داشتند به صورت گسترده از آن علیه جبهه حق استفاده کردند.
بنابراین از دیرباز تا کنون در همه جای جهان بین نبرد حق و باطل همواره از تاکتیک های عملیات روانی استفاده شده است و این اختصاص به پیدایش اسلام ندارد. در ادیان الهی دیگر نیز از این عملیات که می توان آن را جنگ اذهان و قلوب نام برد استفاده می شده است.فرعون اولین بهانه را برای هجوم روانی علیه موسی(ع) کشته شدن مرد قبطی توسط او قرار داد. یهود نیز در اورشلیم اولین عذر را برای هجوم علیه عیسی(ع) ابهام در تولد ایشان قرار داد.
به طوری که همواره افراد سلطه گر برای دستیابی به اهداف خود از هر فعالیتی اعم از فیزیکی و روانی استفاده می کردند. آنچه قابل توجه است اینکه این دو همواره در کنار هم بوده و حتی گاهی عملیات روانی پیشتاز بر آن حرکت کرده، در مقابل این جبهه، جبهه حق نیز با عملیات متقابل به پاسخ گویی بر آمده است.
بنابر این آنچه می توان گفت طی قرون گذشته عملیات روانی به امری ثابت در جنگ تبدیل شده و در تمام مراحل فرماندهان و رهبران جبهه های حق وباطل با شناسایی نقاط ضعف و قوت جبهه مقابل اهداف مشترکی را دنبال می کردند. از جمله:
- تضعیف اراده دشمن با پایین آوردن روحیه وکاهش کارایی نیروهای دشمن با ایجاد تردید و ناامیدی
- تقویت حس دوستانه مخاطبان هدف نسبت به خودشان و کسب حمایت مخاطبان
عملیات روانی در واقع منجر به ایجاد تغییر در نگرش و رفتارها خواهد شد که با این تغییرات پیروزی هر یکی از جناح ها که به خوبی عمل کرده باشد محقق خواهد شد.
از مواردی که در عملیات نظامی از عملیات روانی استفاده می شود استفاده از تبلیغات منفی است. در جنگ جهانی اول انگلیس کشوری بود که با استفاده از این تاکتیک توانست جنگ را با موفقیت به پایان برساند.این کشور تحت هدایت لرد بیور بوروک، وزارت اطلاع رسانی تأسیس کرد و دایره تبلیغات علیه دشمن نیز تحت هدایت لرد نورث کلیف ایجاد شد.
اوج عملیات روانی طی جنگ جهانی دوم نیز ادامه داشت که مفهوم "جنگ تمام عیار"، جای خود را به سازمان های تبلیغاتی دولتی داد و این سازمان ها به ابزاری مهم در زرادخانه ی نبرد تبدیل شدند. ماشین تبلیغاتی رایش سوم، وزرات اطلاع رسانی و دایره جنگ سیاسی در انگلیس و دفتر اطلاع رسانی جنگ در امریکا در مقام سازمان های تبلیغاتی جنگ دوم جهانی مورد توجه واقع شده اند.
پس از جنگ دوم جهانی، عملیات روانی به سطح ابزار جنگ متحول شده و تکامل یافت و در حال حاضر واحدهای سازمان یافته ای نظامی عملیات روانی به عنصری از جنگ مدرن تبدیل شده اند.
در کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان نظام با اتخاذ چهار رویکرد ( ترغیب ایران به همکاری، نابودی ایران ، براندازی نظام جمهوری اسلامی، و تهدید ایران) با هدف تغییر رژیم جمهوری اسلامی ایران وارد عرصه سیاست گذاری درباره کشورمان شده اند. این کشورها با استفاده از رسانه ها و برنامه های فرهنگی مختلف و تأثیر بر افکار و نگرش ایرانیان برای پیشبرد اهداف خود تلاش می کنند.
در چنین شرایطی به طور مسلم مهم ترین راهکار مقابله با این اقدامات اتخاذ ابتکار عمل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از طریق دستیابی سیاست گزاران و مقامات سیاسی به اطلاعات صحیح، دقیق و مناسب است.

منابع:
فصلنامه علمی - تخصصی عملیات روانی،دانشگاه امام حسین(ع)، سال هفتم، شماره 27
فصلنامه علمی - تخصصی عملیات روانی،دانشگاه امام حسین(ع)، سال هفتم، شماره 28

پنج شنبه 22/10/1390 - 15:54
شعر و قطعات ادبی

سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت
هوا دلگیر، درها بسته، سرها درگریبان،دست ها پنهان
نفس ها ابر، دل ها خسته و غمگین
درختان اسکلت های بلور آجین
زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه
غبار آلوده مهر و ماه
زمستان ست

م.ا.ث

زمستون تن عریون باغچه چون بیابون        
درختا با پاهای برهنه زیر بارون
نمی دونی تو که عاشق نبودی
چه سخت مرگ گل برای گلدون
گل و گلدون چه شب ها نشستند بی بهانه واسه هم قصه گفتن عاشقانه
چه تلخه . . . چه تلخه
باید تنها بمونه قلب گلدون
مث من که بی تو نشسته ام زیر بارون زمستون
زمستون برای تو قشنگ پشت شیشه
بهاره زمستون ها برای تو همیشه
تو مثل من زمستونی نداری
که باشه لحظه چشم انتظاری
گلدون خالی ندیدی نشسته زیر بارون
گلای کاغذی داری تو گلدون
تو عاشق نبودی
ببینی تلخه روزای جدایی
چه سخته . . . چه سخته
بشینم بی تو با چشمای گریون

 

زمستان1390

سه شنبه 13/10/1390 - 16:55
شعر و قطعات ادبی
قاصدک! هان چه خبر آوردی؟از کجا از که خبر آوردی؟خوش خبر باشی، اما، اماگرد بام و در من، بی ثمر می گردیانتظار خبری نیست مرا. . . . برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کسبرو آنجا که تو را منتظرندقاصدک!در دل من همه کورند و کرندقاصدک تجربه های همه تلخبا دلم می گویدکه دروغی تو دروغ. . . . .قاصدک!ابرهای همه عالم شب و روزدر دلم می گریدم.ا.ث
هنوز هم قاصدک که می بینم چیزی زمزمه می کنم و به دست باد می سپارمش! شاید پیام مرا به دوست همیشگی ام برساند. . .
شنبه 19/9/1390 - 10:31
تبریک و تسلیت

باز باران با ترانه
میخورد بر بام خانه
یادم آردكربلارا،
دشت پرشور وبلا را
گردش یك ظهر غمگین،گرم و خونین
لرزش طفلان گریان
زیرتیغ ونیزه هارا،
باصدایی كودكانه
واندرین صحرای سوزان،میدود طفلی سه ساله،پرزناله
دل شكسته،پای خسته ...باز باران،خون یاران
قطره قطره میچكد ازچوب محمل
آی باران ،كی بباری بر تن عطشان یاران
تركنی ز آنان،گلو را
آه باران ،
آه باران .
آه باران ...

 


با تسلیت این ایام

 

درعاشقانه هایتان ما را هم دعا کنید

 

يکشنبه 13/9/1390 - 11:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته