• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 459
تعداد نظرات : 265
زمان آخرین مطلب : 4713روز قبل
آلبوم تصاویر

چهره یك میمون كه روی شانه صاحب معركه‌بازش در شهر حیدرآباد هند سوار شده است.
تصویر یك دوچرخه سوار كه از میان مه انبوه در منطقه لیسستر در مركز انگلستان عبور می‌كند.
منظره دیدنی مه پس از بارش باران در مركز انگلستان.
تصویر دیدنی زوار سیك شمشیر و نیزه به دست در مراسم گرامیداشت پانصدو چهل و یكمین سالگرد تولد موسس فرقه سیك به نام گورو ناناك دیو.
تصویر شبح‌گونه دو شمشیرباز زن هنگ‌كنگی و چینی در جریان رقابت‌های شمشیربازی بانوان در بازی‌های آسیایی گوانگژو.
یك میوه فروش چینی در بازار میوه پكن در انتظار مشتری سیگار می‌كشد.
آلن استیوارت در جریان رقابت‌های قهرمانی ورلد اسكاچ پای در نقش داور دو شیرینی پای را در شهر دانفرملایم در اسكاتلند بررسی می‌كند.
بیش از دو هزار داوطلب در محله سئول پلازا در شهر سئول پایتخت كره جنوبی در حال درست كردن 270 تن كیمجی نوعی غذای سنتی این كشور هستند.
یك زوج درساحل سن پتر ـ اوردینگ در دریای شمال در شمال آلمان پیاده‌روی می‌كنند.
یك زن روس در بوران برف در شهر سن پترزبورگ در روسیه چترش را می‌گشاید.

يکشنبه 30/8/1389 - 13:36
آلبوم تصاویر

عکس های دیدنی :  سنگ قبر هنرمندان معروف ایرانی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست / هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود / صحنه پیوسته به جاست /
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

فروغ فرخزاد

من از نهایت شب حرف می‌زنم / من از نهایت تاریکی / و از نهایت شب حرف می‌زنم / اگر به خانه من آمدی برای من / ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه / که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

فریدون مشیری

سفر تن را تا خاک تماشا کردی / سفر جان را از خاک به افلاک ببین / گر مرا می‌جویی / سبزه‌ها را دریاب با درختان بنشین

محمدعلی فردین

بر تربت پاکت بنشینم غمناک / کوهی ز هنر خفته بینم در خاک / از روح بزرگ هنریت فردین / شاید مددی به ما رسد از افلاک

بابک بیات

سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

خسرو شکیبایی

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد / عشق پیدا شد وآتش به همه عالم زد

حافظ

بر سر تربت ما چون گذری همتی خواه / که زیارتگه رندان جهان خواهد بود

سهراب سپهری

به سراغ من اگر می‌آیید / نرم وآهسته بیایید / مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من

احمد شاملو

...

حسن گل نراقی

مرا ببوس / که می‌روم به سوی سرنوشت

فرهاد مهراد

...

مهدی اخوان ثالث

...

حسین پناهی

خورشید جاودانه می‌درخشد بر مدار خویش / ماییم که پا جای پای خود می‌نهیم وغروب می‌کنیم هر پسین

میرزاده عشقی

خاکم به سر ز غصه به سر خاک اگر کنم / خاک وطن که رفت، چه خاکی به سر کنم / من آن نیم که به مرگ طبیعی شوم هلاک / وین کاسه خون به بستر راحت هدر کنم / معشوق «عشقی» ای وطن، ای عشق پاک ما / ای آنکه ذکر عشق تو شام و سحر کنم


صادق هدایت
يکشنبه 30/8/1389 - 13:34
اخبار

به گزارش بی باک، در اهانتی جدید توسط مدعیان حقوق بشر و آزادی عقیده و بیان، قدیمی ترین مسجد آلمان در حمله فردی ناشناس با کلتوف ملوتوف 60 هزار یورو خسارت دید.

فردی ناشناس با پرتاب کلتوف ملوتوف به طرف این مسجد ، آتش سوزی  به راه انداخته که علاوه بر هتک حرمت این مکان مقدس، خسارات مادی زیادی را به این مسجد قدیمی وارد گرداند.

وزیر کشور آلمان درباره  توهین به این مسجد قدیمی مسلمانان گفت: حمله به مساجد مسلمانان کاری غیر قابل بخشش می باشد و پلیس کشورمان تمام سعی خود را برای دستگیری این عاملان ناشناس می نماید.

البته همین وزیر کشور آلمان که ادعا دارد از هتک حرمت مسجد مسلمانان بسیار ناراحت است چندی پیش در گفتگویی با روزنامه "برلینر مورگن پست"به مردم آلمان دستور داد که در صورت مشاهده  اشخاصی  که به زبان عربی صحبت می کنند و یا ظاهری عجیب و غریب(!) دارند، فورا پلیس را از این ماجرا با خبر کنند!

وی برای توجیه این تناقض گفتاری خود گفت: قصد من توهین به مسلمانان ویا افراد عرب زبان نبوده بلکه تنها می خواستم در مردم آلمان این حس را به وجود بیاورم که اگر اسلحه و یا جعبه مشکوکی را مشاهده کردند آن را به پلیس ابلاغ کنند!

اما خبرگزاری های آلمانی سخنان این وزیر را این گونه منتشر کردند: بر تمامی آلمانی ها لازم است اگر تجمع و رفت و آمد بیش از سه نفر توسط کسانیکه چهره ای متفاوت داشته و به زبان عربی و یا زبانی دیگر که مفهوم نبوده صحبت می کنند را مشاهده کردند فورا به پلیس اطلاع دهید.

لازم بذکر است که این مسجد قدیمی توسط عثمانی ها در سال 1760 بنا شد و قیصر آلمان نیز از این مکان برای استقبال از مسلمانان روسیه استفاده می کرد و ساختمان آن ابتدا با چوب بنا گردیده بود امّا بعدها توسط عثمانیها با آجر بازسازی شد.
يکشنبه 30/8/1389 - 13:30
عقاید و احکام


کم حرف زدن

ترجیح نماز بر امتحان

آقا سید محسن جَبَل عامِلی از علمای بزرگ شیعه است، نواده‌ی برادر مرحوم آقا سید جواد، صاحب مفتاح الكرامة است. ایشان در دمشق مدرسه‌ای تأسیس كرده‌اند كه دانش‌آموزان شیعه در آن مدرسه تحت نظر آن جناب تحصیل می‌كنند حاج سید احمد مصطفوی كه یكی از تُجار قم است، گفت من از خود سید محسن اَمین شنیدم كه می‌گفت یكی از تربیت یافتگان مدرسه‌ی ما برای تحصیل علم به آمریكا مسافرت كرد از آنجا نامه‎ای برای من نوشت به این مضمون كه: چند روز پیش شاگردان مدرسه‌ی ما را امتحان می‌كردند من هم برای امتحان رفتم.

مدتی نشستم تا نوبت به من رسید، بسیار طول كشید تا اینكه وقت دیر شد، دیدم اگر بنشینم نمازم فوت می‌شود، از جا حركت كردم كه بروم نماز بخوانم، آنهایی كه در آنجا بودند پرسیدند كجا می‌روی؟ چیزی نمانده كه نوبت تو برسد. گفتم من یك تكلیف دینی دارم وقتش می‌گذرد. گفتند امتحان هم وقتش می‌گذرد، اگر این جلسه برگزار شد، دیگر جلسه‌ای تشكیل نخواهند داد و برای خاطر تو هرگز هیئت ممتحنه جلسه‌ی خصوصی تشكیل نمی‌دهند. گفتم هر چه بادا باد. من از تكلیف دینی خود صرف نظر نمی‌كنم. بالأخره رفتم.

از قضاء هیئت ممتحنه متوجه شده بودند كه من به اندازه‌ی اداء یك وظیفه‌ی دینی غیبت نموده‌ام انصاف داده، اظهار كرده بودند كه چون این شخص در وظیفه‌ی خود جِدّی است، روا نیست كه او را مُعطّل بگذاریم. برای قدردانی از اینكه عمل به وظیفه نموده باید جلسه‌ای خصوصی برایش تشكیل دهیم. این بود كه جلسه‌ی دیگری تشكیل دادند، من حاضر شدم و امتحان دادم. آقای سید محسن امین پس از نقل داستان فرمود من در مدرسه چنین شاگردانی تربیت كرده‌ام كه اگر به دریا بیفتند دامنشان تَر نمی‌شود.1

 

ثمره ی كم حرف زدن

یك از فضلاء از مرحوم علامه طباطبایی سؤال كرد: چه كنم در نماز حضور قلب داشته باشم؟

مرحوم علامه در پاسخ فرمودند: كم حرف بزن.

پس اگر انسان بخواهد حواسش تمركز یابد و دلش تنها متوجه خدا و محبوبش باشد، باید كم حرف بزند، وقتی زیاد حرف می‏زند توجه‏اش به این سو و آن سو جلب می‏گردد و پراكنده خاطر گشته، نمی‏تواند توجه‏اش را متمركز سازد . پس دوستان خدا سكوت ملازمند، چرا كه دلشان پیوسته متوجه اوست و اگر بخواهند حرف بزنند توجه شان پراكنده می‏گردد.2

 

دو ركعت نماز برای خدا
نماز

روزی دو شتر بزرگ و چاق برای رسول خدا (صلی الله علیه و آله) هدیه آوردند.حضرت به اصحاب خود فرمود: آیا كسی هست در میان شما كه دو ركعت نماز بخواند و در قیام و ركوع و سجود و وضو و خشوع اهتمام به امور دنیا نداشته و در قلب او فكر دنیا نبوده باشد تا من یكی از این دو شتر را به او بدهم؟ كسی جواب نگفت. سه مرتبه این جمله را فرمود. كسی جواب او را نداد مگر علی بن ابی‌طالب (علیه السلام) برخاست و عرض كرد یا رسول الله من می‌خوانم و از اول نماز تا آخر چیزی از دنیا به خاطرم راه نداده فكر دنیا را نمی‌كنم.

رسول خدا: بخوان. علی نماز را خوانده و تمام كرد. جبرئیل نازل شد و عرض كرد یا رسول الله یكی از دو شتر را به علی بده.

رسول خدا: من با علی شرط كرده بودم چیزی از دنیا به قلبش راه ندهد ولی علی در سلام نماز به خاطرش آورد من كدام یكی را بگیرم بزرگش را یا چاقش را.

جبرئیل: یا محمد خداوند می‌فرماید كه علی فكر می‌كرد بزرگ را بگیرم یا چاق را گرفته قربانی كنم و در راه خدا صدقه بدهم و این فكر علی در سلام نماز برای خدا بود، نه برای دنیا. رسول خدا یك شتر از آن دو شتر را به علی (علیه السلام) داد

يکشنبه 30/8/1389 - 13:29
کامپیوتر و اینترنت
● منافع بالقوه اینترنت برای جوامع اسلامی
▪ فراهم كردن اطلاعاتی دربارهٔ اسلام
قرآن می‌گوید«مردم را به راه پروردگارت با نصایح خوب دعوت كن؛و با آنها با شیوه ی زیباسخن بگو»این امر خدا، كاربرد روشهای خردمندانه و ابزارهای نیكو برای انتقال پیام خدا را بیان می‌كند.
از نقطه نظر تاریخی،فرستاده بزرگ خداوند(محمد[ص])روشهای مختلفی برای آشنا كردن مردم و جوامع با دین اسلام را بكار برده است.در عصر حاضر نیز از فن‌آوری،رادیو،نوارهای صوتی و تلویزیون بطور گسترده برای انتشار قرآن، حدیث و تعالیم اسلامی در سراسر دنیا استفاده می گردد.
اخیراً اینترنت به عنوان پدیده ای مقرون به صرفه و سریعترین روش ارائه دانش،اطلاعات و اخبار به بیلیونها نفر در دنیا ظهور نموده است.اینترنت به همین صورت می تواند برای نشر عقاید و مذهب اسلامی بكار برود.بعلاوه مسلمانان بسادگی می‌توانند به غیر مسلمانان روش زندگی را بیاموزند و تلقی صحیح از اسلام را در دیدگان غرب عوض نمایند.
با اینترنت مسلمانان می‌توانند اطلاعات مهمی دربارهٔ اسلام كه در زندگی به آن احتیاج دارند را بدست آورند.بطور مثال می توانند اطلاعات مربوط به اوقات شرعی نماز،محل مساجد و بخشهایی از قرآن را بگیرند.همچنین می‌توانند اطلاعات دیگری را نیز كه مورد علاقه‌شان است مانند تحقیقات،ادبیات و آمار اسلامی را دریافت كنند.
دغدغه مسلمانان این است كه مطمئن شوند دانش دقیق و درست اسلام در اینترنت ارائه شده است.
مواردی از آیات ساختگی(و نسبت داده شده به )قرآن و احادیث از منابع بدون نام در اینترنت وجود داشته است.بنابراین به نظارت همیشگی درخصوص اطلاعات در مورد اسلام نیاز است تا اطلاعات گمراه كننده و ساختگی فوراً شناسایی و اصلاح گردد.كار سخت دوم،توسعه ساز و كار اعتبار دهی و صحت سنجی اطلاعات به خصوص در ترجمه قرآن و حدیث،قبل از قرارگیری برروی اینترنت است.
● فضای مجازی(Cyberspace)اسلامی
برخلاف تمام موانعی كه در بالا بدان اشاره نمودم،اسلام یك جلوهٔ واقعی در اینترنت است.با فراتررفتن از بی‌شمار سند[اینترنتی]كه با یك موتور جستجوی ساده میتوان یافت،هركسی از امكان حضور در یك فضای الكترونیك اسلامی برخوردار می گردد.
پایگاه‌های فراوانی وجودداردكه اطلاعات عمومی دربارهٔ اسلام را به نمایش می‌گذارد؛برای مثال[پایگاه] RSS(جامعه قرآن صانع)در آمریكای شمالی برای مسلمانان و غیرمسلمانان اطلاعاتی در مورد مسائل مختلف اسلامی را فراهم می‌آورد.
پایگاه‌های دیگری مثل Cybermuslim و Islamcity دربارهٔ اسلام اطلاعاتی مانند اوقات شرعی و تقویم اسلامی و ترجمه انگلیسی قرآن ارائه می‌كنند.پایگاه‌های متعدد دارای محتوی ویژه نیز می‌توان یافت.به عنوان مثال پایگاه دانشگاه ایلیونز(UIUC) نه تنها حاوی مفاهیم پایه اسلام است بلكه دربارهٔ علوم جنین شناسی و ریاضیات مو به مو در قیاس با قرآن بحث می‌نماید.
[دربارهٔ]رسانه‌ها و مفاهیم سیاسی از یك دیدگاه یگانه اسلامی نیز[مطالبی] وجود دارد.حزب اسلامی بریتانیا پایگاه مخصوص خودش را دارد و نه فقط مسلمانان انگلستان بلكه جامعه عام بریتانیا را مخاطب قرار می‌دهد.
به همین صورت،[پایگاه] (Muslim Mdia I) یك پایگاه خبری در انگلستان است كه درخصوص اخبار جهان اسلام بحث می كند.این پایگاه دید متفاوتی در مورد اتفاقات جهان ارائه می‌كند.ممكن است برای غیرمسلمانان هم جالب و احتمالاً تحریك كننده باشد.
▪ ایجاد دنیای[مجازی]اسلامی
جماعت مسلمان در سراسر دنیا پراكنده‌ است.برخی در مكانی زندگی می‌كنند كه مسلمانان در اكثریت‌اند و برخی در جایی كه در اقلیت‌اند.اینترنت می تواند در ایجاد جامعه یكپارچه برای تمامی مسلمانان كمك كند تا مسلمانان در آن با هم مرتبط بوده و اطلاعاتشان را سهیم شوند.جنبه‌هایی مثل اتاقهای گفتگو و مباحث اینترنتی به رابطه متقابل مسلمانان و ایجاد یك جامعه كمك می‌نماید.این[موضوع]بخصوص برای مسلمانانی كه در گروه‌های اقلیت زندگی می‌كنند برای ارتباط ضروری و سهیم شدن با كسانیكه از علائق مشابه با آنان برخوردارند،مهم است.این[موضوعات] شامل اطلاعاتی دربارهٔ خانه و سرزمین مادری و اطلاعاتی دربارهٔ اسلام است.
در اینترنت مسلمانان می توانند اجتماعاتی بوجود آورند كه درجای دیگر ایجاد آن دشواراست.راهی كه اینترنتی می‌گشاید برای مخالفت است.برای مثال الجزایری‌ها می توانند از پایگاه‌های اینترنتی متعددی بازدید نمایند كه بوسیله گروه‌های اسلامی ایجادشده‌اند كه ممنوعه‌اند و در داخل الجزایر از پایگاه خبری برخوردار نمی باشند. مانند جبهه اسلامی صلات(Front Islamique de salut)
●نتیجه‌گیری
مهمترین نتیجه این مقاله[بیان]ارتباط مذهب اسلام و نفوذ اسلام است.
دین اسلام ارزشهای فرهنگی و پایه‌های مذهبی‌ای دارد كه با اینترنت(و سایر جنبه‌های فن آوری اطلاعات)در تضاد است.بسیاری در دنیای اسلام از فقدان هویت به علت استحاله غربی شدن درهراس می باشند.درنتیجه،نفوذ اینترنت در كشورهای اسلامی درحال حاضر پائین است و به نسبت غرب باسرعت آهسته‌ای پیش می‌رود.این نتیجه‌گیری بوسیله تحلیلهای آماری تقویت می‌شود كه ثابت می كند كه هرچه درصد مسلمانان در كشوری بالاتر باشد درصد كاربران به اینترنت كمتر است.[این]بدان معنی است كه بین مذهب و اسلام و گسترش اینترنت همبستگی معكوس وجود دارد.
نتیجه دوم این مقاله بیان اثرات مستقیم و غیرمستقیم دین اسلام برنفوذ اینترنت است.در بیشتر موارد كشورهای اسلامی خصوصیات مردم شناختی‌ای دارند كه به عنوان موانعی در توسعه اینترنت شناخته می‌شوند.به طور مثال درآمد ناخالص داخلی پائین،میزان بالای بی‌سوادی و سطح پائین مردم سالاری.
در نتیجه یك اثر دوگانه بر اینترنت وجود دارد:
▪ اثر مستقیم تعارض دین اسلام با اینترنت
▪ اثرغیرمستقیم خصوصیات مردم شناختی كه نشر اینترنت را عقب نگه می‌دارد
با وجود اینكه وضعیت فعلی فن آوری اطلاعات در كشورهای اسلامی امیدواركننده نیست پیش‌بینی خوش‌بینانه این است كه این وضعیت در آینده تغییر خواهد نمود.یك علت این است كه حتی حكومتهای غیرمردم سالار نیز در حال درك فوائد بالقوه اینترنت برای كشورشان هستند و حتی امروزه می‌بینیم كه شروع به بازگشایی درهای كشور در استقبال از پدیده اینترنت كرده‌اند.علت دوم سودی است كه مسلمانان از دنیای[مجازی]واقعی می‌توانند ببرند و اكنون هم می‌برند مانند آموزش دین اسلام به غیرمسلمانان، ایجاد جوامع[مجازی]واقعی و دسترسی به اطلاعات ذی‌قیمت اسلامی.
من معتقدم هرچه پیش رویم قدرت بازار، شرایط فعلی را تغییر خواهد داد و ما كاربران بیشتری را در كشورهای اسلامی با مطالب اسلامی بر روی شبكه خواهیم دید.
۳/۱ میلیارد مسلمان درجهان وجود دارد(بیش از یك پنجم جمعیت دنیا)،كه ازنژادها،ملیتها وفرهنگهای مختلف از سراسرجهان هستند(ازجنوب فیلیپین تاسواحل غربی آفریقا). ۳۶ كشور با معیار من مطابق بودند(یعنی معادل یا بیشتر از ۷۵% جمعیت آنها مسلمان بود).آنچه كه جالب است و ممكن است به تحلیل ما كمك كند آن است كه این كشورها از نظر خصوصیات مردم شناختی و سیاسی بسیار متفاوتند.آنها در چهار منطقه ی جهان(آسیا،آفریقا،اروپای شرقی و خاورمیانه)واقع گردیده اند.
شنبه 29/8/1389 - 15:33
مهدویت

img/daneshnameh_up/4/4c/mahdi.gif

 



خدایا سالهاست که چشم به راهم

سالهاست میگریم و میگردم

ولی انگار مولای من قصد وصال نکرده

خدایا مگر نگفتی ما بندگان را دوست

داری

مگر نگفتی عاشق بندگانت هستی؟

پس به حرمت آن دوستی ها و دوست

داشتن ها

غیبت را به آخر رسان

خدای من تو را به جان زینب کبری(س)

قسم میدهم

هر چه زودتر ظهورش را برسان


نذر ظهور صلوات همراه با عجل فرجهم

شنبه 29/8/1389 - 9:42
آلبوم تصاویر

شنبه 29/8/1389 - 9:41
آلبوم تصاویر


 

شنبه 29/8/1389 - 9:40
سخنان ماندگار

ائمه (علیهم السلام) فرموده اند:

شما خود را اصلاح کنید، ما خودمان به سراغ شما

 می آییم و لازم نیست شما به دنبال ما باشید.

شنبه 29/8/1389 - 9:39
مهدویت


 

یا مهدی

 

اگر عنایتی بر این گدا کنی چه می شود

مس وجود جان من طلا کنی چه می شود

غم فراق و دوریت گرفته سینه مرا

اگر که عقده دلم تو وا کنی چه می شود

به زخم های جان من بنه ز لطف مرهمی

 به قلب زار من اگر شفا دهی چه می شود

 هر آن طبیب کآمدم فزون نمود درد من

 تو دردهای من اگر دوا کنی چه می شود

شنبه 29/8/1389 - 9:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته