تبیان، دستیار زندگی
حتی درصورتی که فرزندتان خرابکاری بزرگی کرده، خودتان را کنترل کنید. هرچند سخت است، اما سعی کنید، صدایتان را بالا نبرید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کمتر سر فرزندتان فریاد بزنید!

چند پند و اندرز برای والدین
پدر نمونه


حتی درصورتی‌که فرزندتان خرابکاری بزرگی کرده، خودتان را کنترل کنید. هرچند سخت است، اما سعی کنید، صدایتان را بالا نبرید.


این توصیه‌ها می‌توانند پاسخ به برخی سوالات پرتکرار والدین در مورد فرزندانشان باشند و در جهت افزودن به دانستنی‌های والدین در مورد فرزندانشان در این مطلب آورده شده‌اند.
هافینگتن‌پست در مقاله‌ای در این زمینه منتشر کرد: والدین همواره نگران رفتارهای اجتماعی فرزندانشان و تربیت صحیح آن‌ها هستند و توصیه‌های زیر می‌توانند در این زمینه مفید باشند:
1. کمتر فریاد بزنید
حتی درصورتی‌که فرزندتان خرابکاری بزرگی کرده، خودتان را کنترل کنید. هرچند سخت است، اما سعی کنید، صدایتان را بالا نبرید. اغلب والدین که بزرگ‌ترهای آن‌ها نیز با صدای بلند با آن‌ها صحبت کرده‌اند، عادت به این کار دارند و ترک این رفتار برایشان سخت است. سعی کنید این چرخه معیوب را ترک کنید. یک نفس عمیق بکشید و به‌جای فریاد زدن، آرام صحبت کنید و به خاطر داشته باشید که فریاد زدن، تنها رفتار اشتباه را در کودک شما تقویت می‌کند.
2. فرزندتان را بیشتر تأیید کنید
تأیید و قدردانی از کارهای مثبت فرزندتان باعث می‌شود کارهای بدش را سریع‌تر ترک کند.

امروزه اغلب والدین درگیر وسایل الکترونیکی جدید شده‌اند که این موضوع، موجب افسردگی کودکان آن‌ها می‌شود. این وسایل را کنار گذاشته و از بودن در کنار هم در هنگام وعده‌های صبحانه، نهار و … لذت ببرید.

3. او ا بیشتر در آغوش بگیرید
اغلب والدین از ارتباط نزدیک با فرزندشان غافل هستند، در حالی که انرژی آزاد شده از این ارتباط، روحیه هر دو طرف را بهتر می‌کند.
4. به او بگویید که دوستش دارید
کودکان نیاز دارند که هر روز از احساس خوبتان نسبت به آن‌ها بگویید، حتی بیشتر از یک مرتبه و به‌خصوص زمانی که ناراحت‌ هستند و یا در کنار دوستانشان هستند.
5. به او توجه کنید
امروزه اغلب والدین درگیر وسایل الکترونیکی جدید شده‌اند که این موضوع، موجب افسردگی کودکان آن‌ها می‌شود. این وسایل را کنار گذاشته و از بودن در کنار هم در هنگام وعده‌های صبحانه، نهار و … لذت ببرید.

پدر و فرزند


6. غر نزنید
تا جایی که کارهای فرزندتان به او و دیگران آسیبی نمی‌رساند،‌ خودتان را ناراحت نکنید و بگذارید آزاد باشد.
7. با او ورزش کنید
فعالیت‌های ورزشی به سلامت فرزندتان کمک می‌کند، پس نگران نباشید و به او در افزایش انگیزه‌اش برای ورزش کردن کمک کنید.
8. به درخواست‌های او احترام بگذارید
درست است که نباید به تمام تقاضاهای کودک جواب مثبت داد، اما باید همیشه به درخواست‌ها و انتخاب‌های فرزندتان احترام بگذارید و تا جایی که امکان دارد و مشکلی پیش نمی‌آید، به خواسته‌های او پاسخ مثبت بدهید و به شدت از اینکه همیشه جوابتان به تقاضاهای کودکتان «نه» باشد، بپرهیزید.

منبع: دکتر سلام


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: mo_1443
برگرفته از گروه: خانواده