تبیان، دستیار زندگی
خبرهای متفاوتی مبتنی بر دیده شدن نیروهای داعش در ایران مخابره شده است و خود آنها نیز گاها تهدیداتی را مطرح می کنند، داعش تا چند کیلومتر در داخل ایران توان وارد شدن دارد؟
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

داعش در ایران دیده شده؟!


خبرهای متفاوتی مبتنی بر دیده شدن نیروهای داعش در ایران مخابره شده است و  خود آنها نیز گاها تهدیداتی را مطرح می کنند، داعش تا چند کیلومتر در داخل ایران توان وارد شدن دارد؟


داعش

سال 2011 با ناآرام شدن سوریه این کشور محل جولان گروهای تکفیری و تروریستی شد و اکنون سه سال است که با بحران و ناآرامی دست و پنجه نرم می کند.

در میان این گروه  از تکفیری ها عرب دیده می شوند تا تروریست های چشم آبی اما شاید نام داعش را بیشتر از بقیه گروه ها شنیده باشید. این گروه  که خود را دولت اسلامی عراق و شام می نامند حالا بعد از سوریه  به عراق رفته اند تا به خیال خود بتوانند بعد از ناکامی قسمتی  دیگر از دولت خود را در عراق به پیش ببرند.

داعش مدت سه ماه است که در عراق مشغول جنایات وحشتناک و غارت است. شاید روزی  نباشد که خبر جدیدی از جنایت های داعشی ها در رسانه ها منتشر نشود این گروه  تکفیری که با حمایت های مثلث عربی، غربی و  صهیونیستی به پیش می رود می خواهند مرکز خلافت خود را در شام بنا کند و در میدان اصلی آن نیز مجسمه یزید را بگذارند، اعتقادی که نشان از ریشه های  اعتقادی این گروه در پازل مدیریت صهیونیستی جهان دارد.

انها از بدو ورود به سوریه بارها به امکان مقدس هجوم برده و هتک حرمت ها انجام داده اند کاری که در عراق هم ادامه داده شد و حال کشورهای دیگر چون لبنان و ترکیه را تهدید می کنند، خطر آنها تا بیخ گوش کشورهای عربی حامی نیز رفته است. زمانی خبر ورود به مرزهای عربستان توسط این گروه منتشر شد اما تهدیدهای این گروه ایران را نیز در برگرفته است و چندی پیش  این گروهک در صفحات توئیتر خطاب به تمامی شیعیان نوشت: «رافضی»ها بدانند که هدف ما تخریب نماد شرک آلود در نجف، کربلاء و سامرا است. بدانید که بعد از تخریب این نمادها در عراق به ایران خواهیم آمد و مشهد ایران را با خاک یکسان خواهیم کرد.

آنها  از تمامی مسلمانان درخواست کرده بودند که برای تطهیر زمین از «رافضی»ها بسیج شوند، تا هر چه سریعتر اسلام اصیل در جهان جریان یابد.

مسلما داعش در جبهه های فعلی مقابل مقاومت و ایران شکست خواهد خورد و جایی برای ورود به ایران نخواهد داشت

تا به حال خبرهای مختلفی مبنی بر حضور نیروهایی از داعش در ایران منتشر شده است که مورد تکذیب قرار گرفته است موضوعی که یقینا آرزوی دیرینه این گروه و حامیان مالی و فکری انها می باشد تا ایران را به عنوان مرکز تشیع و مقاومت در هم بشکنند اما آیا واقعا چنین چیزی امکان پذیر است در اینباره به واکنش احمدی مقدم به خبر حضور داعش در مرزهای شرقی بسنده می کنیم که گفت" داعش کجا؟، مرزهای ما کجا؟؛ آنها خیلی از مرزهای ما دور هستند. البته ما تحرکات آنها را رصد می‌کنیم و کاملاً هوشیار هستیم"

داعشی ها سعی دارند با همان حربه جنگ روانی ایران را هم تهدید کنند اما داعش واقعا در جدی ترین حالت خود تهدیدی برای ایران می باشد یا باید به دنبال کشوری دیگر گشت؟

داعشی ها به  آمریکایی ها هشدار داده اند که در صورت ادامه حمله هوایی علیه رزمندگانش ، امریکایی ها را درهرنقطه ازجهان هدف قرارخواهند داد  این دقیقا مشتی از خروار همان تهدید جدی است که داعشی ها و گروه های تروریستی  دیگر خواهند داشت زمانی امریکا با ایجاد القاعده برای مقابله با شوروی در منطقه می خواست ورق را به نفع خود برگرداند اما بعدها خود این گروه تهدیدهای زیادی برای او در  خاورمیانه داشتند اما تروریست های عرب زبان تنها تهدید برای امریکا و هم پیمانان ان نیستند بلکه  اینبار پای تروریست های چشم آبی در میان است.

داعش

تروریست های چشم ابی که  پا به پای تکفیری ها در سوریه اموزش دیده و جنگیده اند و حال مایه نگرانی سران کشورهای غربی شده اند موردی که امریکا بعد از بازگشت سربازانشان از جنگ ویتنام آن را  تجربه کرد. ابتدای شکل‌گیری بحران سوریه این  تروریست‌ها از کشورهای عربی و آفریقایی و کشورهای حوزه قفقاز و حتی اروپا به این کشور گسیل شدند مطابق آمار هزاران نفر برای جهاد به این کشور وارد شدند، از میان این تعداد آلمان با 668 تروریست، فرانسه با 450 و انگلیس با 400 تروریست بیشترین حجم فراوانی تروریستهای اروپایی در سوریه را به خود اختصاص داده اند و در مراتب پایین تر این لیست بلژیک با 85 و هلند با 107 تروریست قرار داشتند.

نیویورک تایمز درباره انها اینگونه می نویسد که  محرک اصلی این افراد «مذهب» بوده و  اکثریت آنها کسانی هستند که یا به اسلام گرویده‌اند یا مهاجرانی با پیشینه یا تبار اسلامی هستند افراط‌گرایی مذهبی این جهادی‌ها، تجربه نظامی‌شان در سوریه و آزادی عملی که در مسافرت در اروپا و آمریکا دارند ترکیبی بالقوه مهلک است.

اما واکنش های بسیار دیگری نیز دراینباره میان رسانه و شخصیت های سیاسی غرب بروز یافته است «ماتیو اولسن» مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم در ایالات متحده به تازگی در یک کنفرانس در مورد سوریه اعلام کرد که این جهادی‌ها «‌می‌توانند به عنوان بخشی از جنبش جهادی به اروپای غربی و البته ایالات متحده بازگردند.»

چندی پیش 22  سفارتخانه و کنسولگری آمریکا و سفارت‌خانه‌های فرانسه، انگلیس و آلمان در یمن و چند کشور آفریقایی و خاورمیانه به دلیل احساس تهدید تروریست های القاعده تعطیل شدند مواردی را در روسیه و اوکراین شاهد بودیم اما حال این تازه شروع جریانی است که این نگرانی ها پیرامون آن شکل گرفته اند.

باید منتظر بود تا چاقو دسته خود را ببرد مقصر این جریان نیز کسی جز خود امریکا و هم پیمانان انها در اروپا و منطقه خاورمیانه نیستند انها باید منتظر باشند دود این اتش برای چندمین بار به چشم خودشان برود و جالب آنکه این موضوع برای سلطه طلبان تجربه نمی شود و جان هزاران نفر را در کل جهان به خاطر منافع سیاسی و اقتصادی خود به خطر می اندازند و باید جوابگوی نارامی ها و خسارات جانی و مالی باشند

در اینباره هفته‌نامه "ساندی‌تایمز" به نقل از مقامات امنیتی انگلیس از بازگشت صدها تبعه این کشور بعد از جنگ در سوریه خبر داده و چنین نوشته است که ورود این افراد به انگلیس سرویس‌های امنیتی این کشور را به حالت آماده‌باش درآورده و مقامات ارشد سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس بر این نظرند که  حدود 250 نفر از اتباع "تندرو" این کشور که برای حضور در جنگ سوریه به آن کشور سفر کرده بودند، حالا به انگلیس بازگشته و ممکن است دست به عملیات‌های تروریستی بزنند  شبکه خبری سی بی اس نیز در گزارشی به نقل از یک منبع موثق اطلاعاتی گزارش داد که توطئه بزرگی در شرف وقوع است و تیم اجرای این توطئه انتخاب شده و کار خود را آغاز کرده است. در همین راستا فرانسوا اولاند،‌ رئیس جمهوری فرانسه نیز گفت که ما دلایل و شواهدی در دست داریم که ثابت می‌کند تهدید بسیار جدی است و دیگر کشورها نیز گام‌های مشابه برداشته‌اند. بنابراین سفارت فرانسه در یمن برای چند روز بسته خواهد بود. ما همچنین باید حداکثر هوشیاری خود را در هفته‌های آینده حفظ کنیم به خصوص برای افرادی که به این منطقه مسافرت می‌کنند.

همچنین  ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس که از حامیان سرسخت تسلیح و تجهیز تروریست‌های فعال در سوریه بود اعتراف کرد که هر اندازه درگیری ها در سوریه ادامه داشته باشد، خطرات آن برای غرب نیز افزایش خواهد داشت. هیگ اذعان کرد که  شاید زمانی که این نیروها به سوریه عزیمت می‌کنند برای ما خطری نداشته باشند اما اگر از این نبرد سالم بازگردند، ممکن است با ایدئولوژی خشن تر و با تجربه بیشتر در به کارگیری سلاح‌ها و مواد منفجره باز گردند. پلیس فدرال آمریکا(FBI) نیز با لحنی مشابه لحن وزیر امور خارجه انگلیس هشدار داد بازگشت تبعه‌های آمریکایی حاضر در مبارزه مسلحانه در سوریه به کشور خود می‌تواند عواقب امنیتی گسترده‌ای برای این کشور به همراه داشته باشد.

مسلما داعش در جبهه های فعلی مقابل مقاومت و ایران شکست خواهد خورد و  جایی برای ورود به ایران نخواهد داشت باید منتظر بود تا چاقو دسته خود را ببرد مقصر این جریان نیز کسی جز خود امریکا و هم پیمانان انها در اروپا و منطقه خاورمیانه نیستند انها باید منتظر باشند دود این اتش برای چندمین بار به چشم خودشان برود و جالب آنکه این موضوع برای سلطه طلبان تجربه نمی شود و جان هزاران نفر  را در کل جهان به خاطر منافع سیاسی و اقتصادی خود به خطر می اندازند و باید جوابگوی نارامی ها و خسارات جانی و مالی باشند.

امیر رضوانی

بخش سیاست تبیان


مطالب مرتبط:

خطر داعش به اوباما و مرسی رسید

داعش به دنبال دختران مجرد عراقی

اعترافات تکان‌دهنده فرمانده بعثی در سامرا