تبیان، دستیار زندگی
سامانه وبلاگ تبیان (تبلاگ)، مصاحبه‌ای را با یکی از وبلاگ‌نویسان فعال تبیانی در عرصه مجازی آماده کرده است که شما را به مطالعه این گفت‌وگو دعوت می‌نماییم.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : سعید سخایی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مصاحبه با كاربر فعال تبلاگ نویس


سامانه وبلاگ تبیان (تبلاگ)، مصاحبه‌ای را با یکی از وبلاگ‌نویسان فعال تبیانی در عرصه مجازی آماده کرده است که شما را به مطالعه این گفت‌وگو دعوت می‌نماییم.


لطفاً خودتان را معرفی کنید؟

با عرض سلام و خدا قوت خدمت کلیه دوستان عزیز فعال در فضای مجازی، بنده حسین رضایی، متولد خردادماه 1373 و ساکن استان اصفهان هستم.

از سوابق خود در فضای مجازی بگویید؟

من یکی از فعالین فضای مجازی در امر وبلاگ نویسی مذهبی و دینی هستم و بیشتر در همین حوزه فعالیت دارم. در حال حاضر، دسترسی به فضای مجازی، آسان و امکانات فضای مجازی، متنوع و افراد زیادی نیز در فضای مجازی فعالیت دارند. همچنین در حال حاضر، با استفاده از وبلاگ می‌توانم به کاربران فضای مجازی در امر دینی و مذهبی کمک کنم و خود بنده نیز از ثواب دینی و مذهبی وبلاگ نویسی در این امر بهره ببرم. بنده دو سال و 6 ماه است که در حوزه وبلاگ نویسی فعال شدم و بیش از 50 وبلاگ در حوزه دینی و مذهبی و... دارم.

از مقام‌هایی که در جشنواره های وبلاگ نویسی، کسب کرده‌اید بگویید؟

- برگزیده اولین و دومین جشنواره کشوری وبلاگ نویسی «نماز» در سال 1390 و 1391

- برگزیده جشنواره وبلاگ نویسی «ایران‌گردی» تبیان در سال 1390 و برگزیده جشنواره وبلاگ نویسی «تولید ملی» تبیان سال 1391

- برگزیده جشنواره بین‌المللی «فروغ ابدیت» در سال 1391 و شایسته تقدیر «کنگره بین‌المللی حضرت محمد(ص)»

- شایسته تقدیر جشنواره وبلاگ نویسی «بهار» در خرداد ماه 1392

- برگزیده جشنواره «انتخابات، تجلی حماسه» در سال 1392 و شایسته تقدیر جشنواره وبلاگ نویسی «حماسه حضور» در سال 1392

- برگزیده نخستین جشنواره «رسانه‌های مجازی خلیج فارس» در شهریور ماه سال 1392

- و ده‌ها رتبه اول و دوم و سوم و شایسته تقدیر کشوری

تعریف شما از وبلاگ چیست؟

یک نشریه مجازی برای بیان عقاید و نظرات و تحلیل‌ها و آموزش‌ها در فضای مجازی است و در حال حاضر می‌بینیم که وبلاگ فقط برای نوشتن خاطرات نیست و با وجود وبلاگ و این ابزار که در فضای مجازی مفید واقع شده، می‌توانیم به فرموده حضرت آقا که مبارزه با جنگ نرم هست نیز بپردازیم.

آیا شبکه‌های اجتماعی، باعث رکود وبلاگ‌ها می‌شوند؟

شبکه اجتماعی می‌تواند کارکرد خاص خود را داشته باشد و وبلاگ هم همین‌طور. اما بی تأثیر نیست. عدم داشتن مخاطب خاص در وبلاگ و نداشتن هدف و نیز عدم حمایت از وبلاگ نویسی و بعضاً برخورد با وبلاگ و وبلاگ نویس، می‌تواند باعث کوچ وبلاگ نویس به سوی شبکه‌های اجتماعی و بعضاً استفاده از هویت مجازی شود.

در جشنواره وبلاگ نویسی وقف، حماسه اقتصادی و سبک زندگی اسلامی شرکت می‌کنید؟

بله؛ برای شعار امسال که به فرموده حضرت آقا، سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام‌گذاری شد، در اوایل فروردین ماه یک وبلاگ ساختم. برای وقف هم از سال پیش یک وبلاگ داشتم و برای سبک زندگی هم وبلاگی ساخته‌ام و هر سه فعال هستند و تصمیم دارم یک وبلاگ هم با نام «حالا نوبت حماسه اقتصادیه» در سامانه تبلاگ بسازم.

آیا در سامانه وبلاگ تبیان (تبلاگ) وبلاگ دارید؟

در سامانه تبلاگ نیز چهار وبلاگ دارم و آخرین وبلاگی که ساختم در خرداد ماه و برای انتخابات پرشور 24 خرداد 92 بود و در حال حاضر هم وبلاگی با نام اسرار غدیر خم در همین هفته در سامانه تبلاگ ساختم و در هفته آینده نیز وبلاگ «حالا نوبت حماسه اقتصادیه» را نیز خواهم ساخت.

وبلاگ

وبلاگ‌هایی که تاکنون ساخته‌اید چه موضوعاتی را در برداشته است؟ و هدف شما از انتخاب این موضوعات چه بوده است؟

با موضوع نماز، عاشورا، عفاف و حجاب، دفاع مقدس، سبک زندگی، وقف، مقاومت، مدافعان حرم، و برای امام رضا(ع)، قرآن، خلیج فارس، بسیج، امر به معروف و نهی از منکر، انتخابات، حضرت محمد (ص) و امام مهدی (عج) و ... وبلاگ ساخته‌ام.

نقطه قوت و ضعف جشنواره‌های وبلاگ نویسی که در کشور برگزار می‌شوند، چیست؟

جشنواره‌های وبلاگ نویسی، باعث تشویق جوانان در امر وبلاگ نویسی می‌شوند و حتی برگزاری چنین جشنواره‌هایی، باعث افزایش وبلاگ‌های دینی و مذهبی و... می‌شود.

ولی از نقاط ضعف، فقط می‌توان به داوری این جشنواره‌ها اشاره کرد که کسی که مشغول داوری وبلاگ‌ها هست، حتی یک‌بار هم خودش وبلاگ نویسی نکرده و تخصصی در امر وبلاگ نویسی ندارد و ممکن است باعث ضایع شدن حقوق آن وبلاگ نویس شود که من از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره‌ها درخواست دارم که داورهای متخصص در امر وبلاگ نویسی را برای انتخاب وبلاگ‌های برتر انتخاب کنید که باعث ضایع شدن حقوق آن وبلاگ نویس نشود.

برای جلوگیری از رکود تولید محتوا در وبلاگ‌ها چه پیشنهاداتی دارید؟

می‌توان با پرداختن به مسایل روز و ارتباط آن با مباحث دینی، از رکود تولید محتوا در وبلاگ‌ها جلوگیری کرد و حتی استفاده از مطالب کوتاه و استفاده از نظر بازدیدکنندگان وبلاگ نیز در این امر مفید است.


باشگاه كاربران تبیان

مطالب مرتبط:

ویژه نامه وبلاگ + مسابقه

همه مسابقات وبلاگ نویسی در یکجا

پیج رنک (PageRank) چیست؟

چند نكته كاربردی وبلاگ نویسی